تورم نقطه‌به‌نقطه به ۸۳.۸ درصد رسید / کالا‌ها چقدر گران شدند؟ قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۵ میلیون تومان را رد کرد؟ جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ ثبت نام فروش فوری زامیاد ۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط قیمت سکه شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ ماجرای خالی فروشی میلی گلد | علت تاخیر تسویه و ماجرای ۹۶۵ کیلوگرم طلا چیست؟ آخرین قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | دلار ۲۵۵ هزار تومان شد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵

قیمت موبایل با افزایش واردات کاهش می‌یابد؟

قیمت موبایل با افزایش واردات کاهش می‌یابد؟ واردات گوشی موبایل در آذر ۱۴۰۰ افزایش یافته است آیا این موضوع قیمت گوشی را کاهش می دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 04
کد خبر: ۱۱۶۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر تازه‌ترین آمارهای رسمی از رشد واردات رسمی گوشی تلفن همراه از سال ۹۸ تا پایان آذر ۱۴۰۰، گوشی موبایل را به لحاظ ارزش، صدرنشین جدول واردات در ۹ ماه منتهی به آذر ماه امسال کرده است.

شیوع ویروس کرونا و تغییر شیوه‌های کار و تحصیل، عواملی بود که تقاضا برای گوشی‌های تلفن همراه را افزایش داد.

در دو سال گذشته به دلیل نیاز بیشتر به موبایل، واردات آن افزایش داشت و به دلیل افزایش نرخ ارز با افزایش قیمت همراه بود.

با توجه به صدرنشنینی ارزش موبایل در لیست کالاهای وارداتی در آذر ۱۴۰۰، قیمت موبایل کاهش می‌یابد؟

قیمت موبایل ارزان می‌شود؟

مهدی محبی، رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران در گفتگو با تجارت‌نیوز با اشاره به افزایش واردات در آبان توضیح داد: افزایش واردات بر اساس عرضه و تقاضا در بازار است و تاثیر چندانی در قیمت موبایل ندارد.

او افزاد: از آن جایی که موبایل کالایی تماما وارداتی است، نوسان قیمت دلار بر قیمت گوشی موبایل اثرگذار است. اما به دلیل واردات موبایل با ارز نیمایی، نوسان دلار در بازار آزاد اثر کم‌تری در قیمت‌گذاری در بازار موبایل دارد اما بی‌تاثیر نیست.

محبی به این نکته اشاره کرد که بازار واردات موبایل بازاری رقابتی است و اگر نرخ دلار نیمایی نوسان زیادی داشته باشد شرکت‌های وارداتی برای رقابت با یکدیگر سود خود را تغییر می‌دهند تا با سایر شرکت‌ها رقابت کنند.

در همین رابطه ابراهیم درستی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی ‌تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی در گفت‌وگو با همشهری گفته است: افزایش قیمت گوشی موجب رشد تقاضا برای محصولات رده قیمتی پایین و متوسط و حتی گوشی‌های دست دوم در بازار شده است.

او با اشاره به اینکه از ابتدای امسال افزایش قیمت چندانی را در گوشی و تبلت نداشته‌ایم، افزود: قیمت موبایل در بازار کنونی تثبیت شده است و در بازار رکود وجود دارد.

پیش‌بینی‌ها از قیمت دلار اینگونه است که فعالان بازار ارز به دلیل شایعه‌های مختلف از فعالیت در بازار دست نگه داشته‌اند و منتظر مشخص شدن نتیجه نهایی مذاکرات هستند./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار